09/19/2018

20 TË VDEKUR NGA NJË SULM NË NJË HOTEL NË BURKINA FASO

Part-HKG-Hkg10246836-1-1-0
20 TË VDEKUR NGA NJË SULM NË NJË HOTEL NË BURKINA FASO
Të paktën 20 persona kanë vdekur dhe 15 të tjerë janë plagosur pas një sulmi në një hotel në kryeqytetin e Burkina Fasos. Të armatosurit kanë arritur të marrin disa pengje dhe kanë shtënë zjarr në drejtim të forcave të sigurisë. Ky hotel njihet për shkak se përdoret nga stafi i Kombeve të Bashkuara dhe perëndimorët. Një grup që monitoron rrjetin xhihadist deklaroi se Al-Qaeda në Afrikën Veriore ka marrë përgjegjësinë për sulmin.

happy wheels game