08/19/2018

8 aeroportet mëtë bukur në botë

ishujt-me-te-bukur-te-krijuar-nga-dora-e-njeriut-07
 • 8 aeroportet mëtë bukur në botë
  Malé, Maldivi: Deti, palmet, dhe në mes të tyre aterojnë e ngrihen aeroplanët. Është një mini-
  parajsë në mes të Oqeanit indian, ku mbase mundeni të shikoni edhe ndonjë delfin përderisa
  ateroni…
  8. Courchevel, Francë
  Nëse dëshironi të shikoni Alpet, por nuk pretendoni që të ngjiteni në lartësitë e Alpeve, fluturoni
  me aeroplan drejtë aeroportit Courchevel. Pamje magjike me majet e Alpeve me dëborë.
  7. Gibraltari
  Duke iu afruar këtij aeroporti, në horizont do të keni edhe Europën edhe Afrikën, ndërsa nga
  shtetet aty do të shikoni Marokon dhe Spanjën, si dhe shkëmbijt e Gibraltarit.
 • 6. Billy Bishop, Toronto
  Rrallë ndonjë aeroport është vendosur në qendër por nëse udhëtoni për në kanada, në Toronto
  do të përjetoni diçka të ngjashme. Aeroporti është në ishull, vetëm disa minuta nga stacioni
  kryesor i metrosë. Nga aty do të shikoni Liqenin e Ontario dhe pirgun CN.
  5. Londër, Angli
  Ky nuk është aeroporti Heathrow ose Gatwick por një shumë më interesant dhe më i bukur.
  Duke ateruar në këtë aeroport do të keni pamje spektakolare të qendrës së qytetit, Big Benit dhe
  ndërtesës së Parlamentit etj.
  4. Santos Dumont, Rio de Janeiro, Brazil
  Menjëherë do tu bije në sy “Koka e sheqerit” dhe pa u ngjitur aty do të keni pamje më të mira të
  brigjeve të Rios.
 • 3. Nice Côte d’Azur, Francë
  Aterim pikërisht në vetë rivierën franceze. Vetëm shikone fotografinë, ne nuk kemi çfarë të
  shtjmë më shumë…
  2. Princess Juliana, Shën Martini
  Ajo fotografia e njohur nga aeroplani që fluturon mbi plazh…është pikërisht plazhi i Shën
  Martinit, plazhi Maho. Aeroplani fluturon vetëm disa metra mbi plazhistët e këtij plazhi…
  fantastike…
  1. Malé, Maldivi
  Malé, Maldivi: Deti, palmet, dhe në mes të tyre aterojnë e ngrihen aeroplanët. Është një mini-
  parajsë në mes të Oqeanit indian, ku mbase mundeni të shikoni edhe ndonjë delfin përderisa
  ateroni…
happy wheels game