09/19/2018

BE dhe SHBA dënojnë sjelljen e gazetarit Pavlloviq (Foto)

EU-640x360

Pas debatit të kryetarit të opozitës Zoran Zaev dhe kryeredaktorit të televizionit kombëtar Sitel mbrëmë ka pasur shumë reagime në internet.

Ambasadori i SHBA-ve në Maqedoni nëpërmjet llogarisë zyrtare në Twitter ka reaguar ‘Fer dhe e balancuar? Ju lutem. Mediat në Maqedoni mund të punojnë më mirë. @sitel #latas

Gjithashtu ka reaguar edhe zyra e BE-së në Maqedoni duke e komentuar debatin e lajmeve qendrore kështu ‘Raportim i balancuar në media?’ duke aluduar se debati nuk ishte i balancuar.

Ka pasur edhe shumë reagime në internet, edhe për shkak ofendimit të komunitetit turk në Maqedoni.

happy wheels game