08/19/2018

Botën nuk e presin ditë të mira

obama-serioz-663x376

Kjo bëhet më shumë e besueshme nga një urdhër i lëshuar nga presidenti i SHBA-së Barack Obama për të gjitha agjencitë shtetërore, organizatat ndihmëse dhe popullatën që të përgatiten për stuhi diellore apo fenomene natyrore të fushës magnetike me të cilat toka pritet të ballafaqohet në të ardhmen. Ky urdhër është publikuar në faqen zyrtare të Shtëpisë së Bardhë. Stuhitë diellore mund të zgjasin disa javë dhe në këtë rast dëmet mund të jenë të paparashikueshme për tokën pasi ato mund të krijojnë pasoja të rënda sidomos në rrjetin e telekomunikacionit që varet nga satelitët.

happy wheels game