• ---------------641x423
  Dënohet me burg dadoja që e keqtrajtoi foshnjën

  Dënim me burg prej një viti e dy muaj është shqiptuar për personin T.S. e cila në cilësi të ...

  Read More
 • 70E6994A-553D-41BC-BFFC-99E8D5667D0C_w640_r1_s-480x270
  Prolongohet seanca e Këshillit të Prokurorëve në të cilën do të diskutohej për punën e Janevës

  Seanca e Këshillit të Prokurorëve në të cilën pas dyerve të mbyllura do të duhej të diskutohej ...

  Read More
 • Autoshkoll---480x384
  Maqedoni, auto-shkollat kundër vendosjes së kamerave, organizohen protesta para Qeverisë

  Nga dita e hënë, të gjithë auto-shkollat e Maqedonisë do të protestojnë para qeverisë në Shkup ...

  Read More
 • received_1706049652983855-640x480
  Gjimnazi “Dr. Ibrahim Temo” mbyll 2015-tën ndryshe

  Dje në SHMK Gjimnazin “Dr. Ibrahim Temo” u mbajt një program i shkurtër artistik kushtuar ...

  Read More
 • download
  Vrasja në Strugë, padi për dy persona nga Veleshta

  Dy familjarë nga fshati Veleshtë i Strugës, 45-vjeçari B.B dhe 30 vjeçari E.B, si dhe tre ...

  Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Pas 11 Dhjetorit administratorët do ti çlirojmë me Ligj

vikzx5oj

Tentimi për ti dhënë masovitet tubimeve publike përmes keqpërdorimit të administratës publike është akt jo human, jo politik dhe jo etik. Megjithëse BDI lëvdohet në mbështetjen e 16.000 administratorëve, dje në Çair, i pamë vetëm 1.000 të rinj. Shtrohet pyetja sa do të ishte pjesëmarrja në këtë ...

Read More