• download
  Viti 2016, vit i reflektimit…

  Faik KRASNIQI Viti 2015 u karakterizua me shumë ngjarje skandaloze, dështime, eksodi masiv i ...

  Read More
 • 12244781_759520170819281_3749866787508805789_o
  Terrori që tronditi botën!..

  Më duhet të përdor një filozofi popullore, përpara se të futem në ndodhinë e djeshme tragjike ...

  Read More
 • RAPI WEB LOGO
  Rrapi.mk

  Radio Rrapi me nje audiencë të zgjeruar falë internetit, dhe faqeve të ndryshme të cilat ...

  Read More
 • 12376164_1050949248269006_7864846097700909657_n
  FENOMENI I ZVOGLIMIT TË NUMRIT TË NXËNËSVE!

  Në dy dekadat e fundit ne mënyrë dramatike bëhet intenzifikimi i interaksionit transnacional ...

  Read More
 • ismail-bardhi
  Faraonizmi i kohëve tona

  Ismail BARDHI  “Me të vërtetë, faraoni ka ngritur kryet lart në tokë, e popullin e saj e ka ...

  Read More

Radio Rrapi

radio-rrapi

Read More

Radio Rrapi

radio-rrapi

Read More

Radio Rrapi

radio-rrapi

Read More

Radio Rrapi

radio-rrapi

Read More

Radio Rrapi

radio-rrapi

Read More

Radio Rrapi

radio-rrapi

Read More

SHQIPJA E PAMBROJTUR

13133298_1593231884300314_1477224770891949126_n

Nëse i referohemi statistikave dhe kordinatave historike, gjuhën shqipe apo shqipfolës në tërësi numrohen rreth 15 milon qytetarë;Se ajo bën pjesë në grupin elit të gjuhve Indoevropiane;Se ka për bazë përdorimi, alfabetin latin. Të gjithë këto elemente flasin shtruar se ajo është gjuhë ...

Read More

Lindim Etemi i drejtohet politikanëve: Ju jeni mashtrues, ju jeni kriminel

lindim-etemi-620x330

Lindim Etemi shpërtheu me një koment ndaj politikanëve të dikurshëm dhe atyre të tanishëm, duke i quajtur kriminel, transmeton TetovaSot. “E keni torturuar këtë popull prej shumë vitesh!Ju jeni mashtrues, ju jeni kriminel, ju jeni e keqja e këtij vendi.Sa shumë fjalë boshe dhe demagogji ...

Read More

Rastēsia mbreti i botës.

14690840_10210993842467107_3290581080726118810_n

Rastësite egzistojnë për të vetmen arsye se ne besojmë në to. Dhe pikërisht se pse besojmë, ato ekzistojnë dhe na ndodhin. Ndërsa gjërat e paplanifikuara apo spontane gjithmonë janë më të bukura… Casti kur shikimet tuaja takohen…dhe kur kuptoni se ai shikim reflekton mirësi, dashuri ...

Read More

PER BASHKIMIN OPOZITAR…

13445320_10209616744516501_8698685549175395247_n

Do kisha dashur në fakt që këto rreshta as mos ti kisha konkluduar, shkruar e për më shumë drejtuar diku, po nuk më mbetet gjë tjetër veçse ti them, pasi heshtja nuk është gjithnjë flori, e në këtë rast do ishte krim! E ndjejë për detyrë përpara të gjithë atyre njerëzëve të ndershëm, të ...

Read More