• download
  Viti 2016, vit i reflektimit…

  Faik KRASNIQI Viti 2015 u karakterizua me shumë ngjarje skandaloze, dështime, eksodi masiv i ...

  Read More
 • 12244781_759520170819281_3749866787508805789_o
  Terrori që tronditi botën!..

  Më duhet të përdor një filozofi popullore, përpara se të futem në ndodhinë e djeshme tragjike ...

  Read More
 • RAPI WEB LOGO
  Rrapi.mk

  Radio Rrapi me nje audiencë të zgjeruar falë internetit, dhe faqeve të ndryshme të cilat ...

  Read More
 • 12376164_1050949248269006_7864846097700909657_n
  FENOMENI I ZVOGLIMIT TË NUMRIT TË NXËNËSVE!

  Në dy dekadat e fundit ne mënyrë dramatike bëhet intenzifikimi i interaksionit transnacional ...

  Read More
 • ismail-bardhi
  Faraonizmi i kohëve tona

  Ismail BARDHI  “Me të vërtetë, faraoni ka ngritur kryet lart në tokë, e popullin e saj e ka ...

  Read More

Bytha juj

edison-ypi

EDISON YPI Bytha juj Bytha juj hante nat’ për nat’ përshesh me kos. U bo bytha juj tani me u shtru nëpër restoranta me ngrën male mishi dhe gjysmën e drekës me ja hedh qenit. Bytha juj e mbyllte shtëpinë me një bravë që hapej me kaçavidë se brenda s’kishte asgjë me vjedh. Tani ...

Read More

Dr. Milot Rizvani

dr Milot Rizvani

 …Ti gjumë…edhe ne gjumëëëë…. Edhe këtë herë u godit Kumanova…dihet pse-ja….Atje është kalaja shqipëtare…Atje kërcet pushka…Atje është qëndresa…Shkupi është për çaj rusi, Tetova për dimija, Gostivari për iftare, Kërçova për alltona dasme, Dibra ...

Read More

Zgjohu. Thiri mendjes

10250068_107763476265635_8985685786389003182_n

Në vend të Nekrologut për Almirin katërvjeçar të vrarë brutalisht në Kumanovë. Në në botë nuk ndodh rastesisht. Çdo pasojë e ka një shkak kishte thënë Hegeli i Madh. Mos mendoni vallë se qindra rrahje të nxënesve shqiptarë nëpër autobusët urban të Shkupit ndodhën rastësisht?! jo besa jo. Për ...

Read More

Reagon mjeku nga Struga

11230034_1047550721930366_5591671924455981389_n

Edhe këtë herë u godit Kumanova…dihet pse-ja….Atje është kalaja shqipëtare…Atje kërcet pushka…Atje është qëndresa…Shkupi është për çaj rusi, Tetova për dimija, Gostivari për iftare, Kërçova për alltona dasme, Dibra për rromuze, …ne të Strugës e Ohrit mos na ...

Read More

BIPOLARIZMI I AGJËRIMIT!

12376164_1050949248269006_7864846097700909657_n

Agjërimi në shprehjen e tij më të përsosur në islam e paraqet “unitetin bipolar” midis durimit dhe bindjes, asketizmit dhe edukatës, empationit dhe humanizmit.Përmes agjërimit hyhet në një bashkësi unike shpërtërore duke ndarë përjetime të përbashkëta, midis të pasurve dhe varfërve,atyre që ...

Read More

Shqiptarët nuk janë xhihadistë!

13495131_1199143056785959_233471620651020278_n

Nuk kisha asnjë iluzion se Shqipëria do të bënte në Francë më shumë se sa pjesëmarrja. Dhe mendoj se kjo është më e shumta që mund të bënim, pasi duhet të jemi realistë se deri ku e kemi mundësinë. Por kjo mjaftoi për të demonstruar shumë më shumë se kaq. Ne jemi një popull qe... Read More

Rrapi.mk

RAPI WEB LOGO

Radio Rrapi me nje audiencë të zgjeruar falë internetit, dhe faqeve të ndryshme të cilat proklamojnë me apo pa dashje zërin e Radio Rrapit kudo në botë, ne cdo cep dhe ne mes të oqeaneve, vetem me një aparat telefon apo ngjajshem, ju tashmë keni edhe adresen zyrtare Rrapi.mk, për të qenë pjesë ...

Read More

Rrapi.mk

RAPI WEB LOGO

Radio Rrapi me nje audiencë të zgjeruar falë internetit, dhe faqeve të ndryshme të cilat proklamojnë me apo pa dashje zërin e Radio Rrapit kudo në botë, ne cdo cep dhe ne mes të oqeaneve, vetem me një aparat telefon apo ngjajshem, ju tashmë keni edhe adresen zyrtare Rrapi.mk, për të qenë pjesë ...

Read More

Rrapi.mk

RAPI WEB LOGO

Radio Rrapi me nje audiencë të zgjeruar falë internetit, dhe faqeve të ndryshme të cilat proklamojnë me apo pa dashje zërin e Radio Rrapit kudo në botë, ne cdo cep dhe ne mes të oqeaneve, vetem me një aparat telefon apo ngjajshem, ju tashmë keni edhe adresen zyrtare Rrapi.mk, për të qenë pjesë ...

Read More

Rrapi.mk

RAPI WEB LOGO

Radio Rrapi me nje audiencë të zgjeruar falë internetit, dhe faqeve të ndryshme të cilat proklamojnë me apo pa dashje zërin e Radio Rrapit kudo në botë, ne cdo cep dhe ne mes të oqeaneve, vetem me një aparat telefon apo ngjajshem, ju tashmë keni edhe adresen zyrtare Rrapi.mk, për të qenë pjesë ...

Read More