• ---------------641x423
  Dënohet me burg dadoja që e keqtrajtoi foshnjën

  Dënim me burg prej një viti e dy muaj është shqiptuar për personin T.S. e cila në cilësi të ...

  Read More
 • 70E6994A-553D-41BC-BFFC-99E8D5667D0C_w640_r1_s-480x270
  Prolongohet seanca e Këshillit të Prokurorëve në të cilën do të diskutohej për punën e Janevës

  Seanca e Këshillit të Prokurorëve në të cilën pas dyerve të mbyllura do të duhej të diskutohej ...

  Read More
 • Autoshkoll---480x384
  Maqedoni, auto-shkollat kundër vendosjes së kamerave, organizohen protesta para Qeverisë

  Nga dita e hënë, të gjithë auto-shkollat e Maqedonisë do të protestojnë para qeverisë në Shkup ...

  Read More
 • received_1706049652983855-640x480
  Gjimnazi “Dr. Ibrahim Temo” mbyll 2015-tën ndryshe

  Dje në SHMK Gjimnazin “Dr. Ibrahim Temo” u mbajt një program i shkurtër artistik kushtuar ...

  Read More
 • download
  Vrasja në Strugë, padi për dy persona nga Veleshta

  Dy familjarë nga fshati Veleshtë i Strugës, 45-vjeçari B.B dhe 30 vjeçari E.B, si dhe tre ...

  Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More