• 12246967_651250538311833_8817758451608498502_n-480x320
  Ende asnjë rast i shqiptarëve në duart e prokurores speciale, Janeva

  Asnjë nga tre rastet më të ndjeshme të shqiptarëve, e të cilët kanë kontribuuar në humbjen e ...

  Read More
 • Euro-2016-logo
  HIDHET SOT, SHORTI I EUROPIANIT “FRANCË 2016”

  Në Paris, hidhet pasditen e sotme në orën 18 shorti i Europianit “Francë 2016”. Të 24 skuadrat ...

  Read More
 • fakte-befasuese-p-euml-r-ldquo-personin-e-vitit-rdquo-angela-merkel_2_hd
  Fakte befasuese për “Personin e Vitit” – Angela Merkel

  Angela Merkel është gruaja më e pushtetshme në botë, lidere e vendit të saj që drejton ...

  Read More
 • blatter-fifa-president
  SEPP BLATTER ISHTE NË DIJENI PËR 100 MILION DOLLARË RRYSHFET

  Hetuesit amerikanë kanë prova se presidenti i pezulluar i FIFA-s, Sepp Blatter ishte në dijeni ...

  Read More
 • 50c14556fb05480f827883bf42fd773e_18
  PARIS, MBYLLEN TRI XHAMI TË RADIKALIZUARA

  Tri xhami në Francë u mbyllën si pjesë e nxitjes së aktiviteteve ekstremiste e për shkak të ...

  Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

Rrapi.mk

radio-rrapi

Read More

SHQIPJA E PAMBROJTUR

13133298_1593231884300314_1477224770891949126_n

Nëse i referohemi statistikave dhe kordinatave historike, gjuhën shqipe apo shqipfolës në tërësi numrohen rreth 15 milon qytetarë;Se ajo bën pjesë në grupin elit të gjuhve Indoevropiane;Se ka për bazë përdorimi, alfabetin latin. Të gjithë këto elemente flasin shtruar se ajo është gjuhë ...

Read More

Pas 11 Dhjetorit administratorët do ti çlirojmë me Ligj

vikzx5oj

Tentimi për ti dhënë masovitet tubimeve publike përmes keqpërdorimit të administratës publike është akt jo human, jo politik dhe jo etik. Megjithëse BDI lëvdohet në mbështetjen e 16.000 administratorëve, dje në Çair, i pamë vetëm 1.000 të rinj. Shtrohet pyetja sa do të ishte pjesëmarrja në këtë ...

Read More

Shumë e festojnë, por shumica nuk e dinë historinë e Halloween

sonte-festohet-halloweeni-480x264

Festa e njohur si “Halloween”, është festa më popullore në Shtetet e Bashkuara, pas Krishtlindjes. “Halloween” është nata mes 31 tetorit dhe 1 nëntorit që festohet kryesisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por që kohëve të fundit ka filluar të përhapet me të madhe edhe në Evropë, prej nga e ...

Read More