08/19/2018

DËBORA ANULON FLUTURIMET NË EUROPË

20151230092912711646

Në Europën Perëndimore, shumë kompani ajrore anuluan fluturimet e po kështu dhe në Turqi. Gjithashtu, ngricat e rreshjet e dëborës kanë prekur vende të tjera të botës. Në Tokio të Japonisë u shënuan vonesa në sistemin e metrove. Mbi 117 persona u detyruan të shkojnë në spital, për shkak të rrëshqitjeve. Në disa zona, qarkullimi i automjeteve u ndërpre.

happy wheels game