07/17/2018

Dënohet me burg dadoja që e keqtrajtoi foshnjën

---------------641x423

Dënim me burg prej një viti e dy muaj është shqiptuar për personin T.S. e cila në cilësi të dados u akuzua për vepër penale “Neglizhim dhe keqtrajtim të fëmijës” nga neni 201 paragrafi 1 nga Kodi penal.

Vendimin e solli dje Këshilli Gjyqësor pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1-Shkup.

Gjykimi u mbyll për opinionin për shkak të të drejtave të personit të dëmtuar minoren.

happy wheels game