08/19/2018

Ja se si e pastron “Rrugët e Maqedonisë” rrugën Gostivar-Kërçovë (Video)

pastrimi-bora-620x330-1

Ndërmarja shtetërore që kujdeset për rrugët e Maqedonisë ‘’Rrugët e Maqedonisë’’ është angazhuar që të pastrojë rrugën Gostivar-Kërçovë pasiqë e njejta është bllokuar nga bora dhe ka pasur vështirësi në kalim të automjeteve derisa ishte paralajmëruar që ka ndalesa për automjete të peshave të mëdha, njofton Tetovasot.

Në vazhdim ju sjellim edhe videon se si pastrohet rruga.

happy wheels game