09/19/2018

KOSOVË E MAQEDONI, NËNSHKRUHEN SOT DY MARRËVESHJE

1431945452thaci-popovski

Kufiri mes Kosovës dhe Maqedonisë do të kalohet edhe me kartë identiteti. Në Prishtinë mbërrin sot ministri i Jashtëm maqedonas Nikolla Poposki i cili së bashku me kolegun Hashim Thaçi do të nënshkruajnë dy marrëveshje; atë për kalim të kufirit mes dy vendeve me letërnjoftime, si dhe marrëveshja për hapjen e vendkalimit kufitar Stançiq-Bellanoc. Më pas këto dokumente duhet të ratifikohen nga parlamentet e dy shteteve.

happy wheels game