08/19/2018

Kosovë, qeveria cakton ekspertë për statutin e Bashkësisë së Komunave Serbe

qeveria-kosove

Pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese, Qeveria e Kosovës do të ndërtojë një ekip ekspertësh për hartimin e statusit të Bashkësisë së Komunave Serbe. Zv.Ministri i Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj tha se në grupin e tyre do të ftohet dhe opozita për të lexuar vendimin e Kushtetueses, që shërben si kornizë gjatë punës për hartimin e statutit.

happy wheels game