09/19/2018

KUSHTE PËR KAPËRCIMIN E KRIZËS POLITIKE NË MAQEDONI

199690596Maqedonia

Në Maqedoni, ndërkombëtarët iu kërkojnë partive të plotësojnë pikat e mbetura të marrëveshjes për kapërcimin e krizës politike. Këtu përfshihet rishikimi i listave zgjedhore, zbatimi i rekomandimeve të OSBE-OD’HIR/it për zgjedhje të lira e të ndershme, si dhe përfaqësimi i pa’anshëm në media i subjekteve politike. Delegacioni i BE-së e Ambasada Amerikane ne Shkup iu lanë afat deri në 20 shkurt.

happy wheels game