09/19/2018

Ky është trajtimin i dëshmorëve të UÇK-së

pllaka-perkujtimore-vushtrri-640x379

Pllaka përkujtimore  e ngritur në kujtim të të rënëve të 22 majit të vitit 1999 e cila është ngritur në afërsi të varrezave të qytetit në Vushtrri shumë herë është e rrethuar nga mbeturinat.

Komuna e Vushtrrisë ka vendosur një kontejner shumë afër kësaj pllake.

Ky është trajtimi i institucioneve shqiptare për dëshmorët e UÇK-së dhe atyre që dhanë jetën për kauzën kombëtare. (INA)

happy wheels game