07/17/2018

Lunaçek: Opozita të jetë përkrahëse e çështjeve europiane

ulrike-ue-659x439_1463404498-1586936

Nënkryetarja e Parlamentit Europian, Ulrike Lunaçek ka thënë se është e rëndësishme që edhe Opozita të përkrahë çështjet që kanë të bëjnë me Integrimet Europiane.

Sipas saj është me rëndësi që prtitë Opozitare në Kosovë të binden për pjesëmarrje në vendime parlamentare dhe të ndalojnë bllokimin e parlamentit.

Këto komente Lunaçek i bëri në një konforencë për media e cila po qëndron për vizitë në Kosovë.

‘’Është me rëndësi që edhe parlamentarët nga opozita kur kanë të bëjnë me çështje europiane të jenë përkrahës të tyre. Është me rëndësi paoshtu të i bindim këta të fundit të marrin pjesë në vendimet parlamentare dhe të ndalojnë bllokimin e parlamentit.’’

happy wheels game