07/17/2018

MALI I ZI NESËR MERR FTESËN PËR NË NATO

Visit to NATO by President Filip Vujanovic of Montenegro- Arrival

Nesër merret vendimi përfundimtar për ftesën e Malit të Zi në NATO. Shefi i Aleancës, Jens Stoltenberg, tha se “Podgorica ka bërë rrugë të gjatë për t’iu bashkuar familjes euro-atlantike”. Stoltenberg vuri në dukje se “ftesa për Malin e Zi është vendim historik, sinjal i angazhimit të vazhdueshëm me Ballkanin Perëndimor dhe i politikës së dyerve të hapura”.

happy wheels game