08/19/2018

Ndryshe

HomeNdryshePage 4

13 Padrejtësit e burrit ndaj gruas?

1-Mashtrimi që i bëhet femrës gjatë kohës se fejesës, duke u shfaqur si njeri i devotshëm apo i sjellshëm…pas nje kohe vërtetohet gënjeshtra e syfaqësia. 2-Jomirësjellja e mirë me gruan, vrazhdësia dhe ashpërsia ndaj saj. 3-Rrahja e saj, e ...