07/17/2018

Në 24 mars jepet vendimi për Karaxhiçin

Karaxhic

Në 24 mars, Gjykata e Hagës shpall vendimin ndaj liderit të serbëve të Bosnjes, Radovan Karaxhiç. Ai akuzohet për krime lufte në Bosnje, si dhe për 10 akuza të tjera, përfshirë genocid, vrasje e përdhunime. Karaxhiç nuk i ka pranuar asnjëherë akuzat.

happy wheels game