09/19/2018

Në Strugë, sot promovohet libri për shqiptarët ortodoksë të Rekës!

screenshot_20160921-221654-32ay2u74wcv8gszud49clm

FTESË

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në promovimin e librit me titull:
‘’ Reka e Epërme dhe Fshati Kiçinicë ‘’
me autor Branko Manojllovski.
Prezantimi bëhet sot me fillim në ora 15:00, në ambientet e Poshka Theatër.
Të nderojmë veprën e këtij veprimtari të çështjes kombëtare!

Me respekt;
Këshilli Organizativ

happy wheels game