07/17/2018

Nesër ditë jo pune për qytetarët e Maqedonisë!

111007880

Dita e parë e Krishtlindjes – 7 janari është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë në pajtim me Ligjin për festa.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se përveç kësaj dite, për besimtarët e fesë ortodokse ditë jo pune eshte edhe sot 6 janari – Buzmi.

happy wheels game