08/19/2018

OECD ul parashikimin për rritjen globale

oecd

Organizata për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim uli parashikimin për rritjen globale në 3% nga 3.3 që parashikonte në nëntor. Në vlerësimet e OECD-së përfshihen ekonomitë në zhvillim, si dhe ato të zhvilluara. Raporti i prezantuar në Francë thotë se “Eurozona pritet të rritet shumë më pak, me vetëm 1.4%”.

happy wheels game