08/19/2018

Opinion

HomeOpinionPage 26

UDHEHEQIN MASKARENJTE ME NJE LETER DIPLOME PA VLERE

Faton Pollozhani Jeta ёshtё jashtezakonisht e bukur.Ajo ёshtё hyjnore ,ne thjeshte themi se jeta ёshte aq e bukur,saqё njeriu nuk e ndjen nderimin e thellё para saj.Tё jetosh do tё thotё ti jepesh jetёs, ti jepesh burimit prej tё cilit keni ...

Koalicioni BDI-PDSH fyen intelegjencën e shqiptarëve

Naser SELMANI Para dy javësh një mik më tregoi se BDI dhe PDSH po bisedojnë për koalicion në zgjedhjet e 24 prillit. Pas debatit në TV 21 të liderit të Partisë demokratike të shqiptarëve, Menduh Thaçi, nuk ka dilem se marrëveshje në parim për ...