08/19/2018

Opinion

HomeOpinionPage 4

Në Odën e Lazëm Bojkut në Veleshtë!..

Sipas traditës shekullore, ngulitur si gurthemeli në burrërinë e shqiptarit, i zoti i shtëpisë, njeriu që mbante supesh një peshë që shemb dhe malet, Lazëm Bojku, pasi i bëri vend secilit në odën e tij bujare, na ofroi nga një cigare dhe me një ...