08/19/2018

Opinion

HomeOpinionPage 6

MUNGESA E SENSIT TE PËRGJEGJSISË

Xhevdet Nasufi Gruevski me të nënshtruarin e tij Dimitriev erdhi nga largë të vizitoi të përmbyturit,të dëmtuarit,repektivisht u bëri ziaret votuesve maqedonas. Shqiptarët e dëmtuar,të përmbytur dhe të sakatosur nga të gjith anët,edhepse këtu ...