08/19/2018

Opinion

HomeOpinionPage 7

Keshtu shkaterrohet nje komb!

  Lufton me shekuj, kryengritje mbas kryengritje, vdesin trimat, vijne matrapazet. Lufton analfabetizmin, shkollon femite, krijon intelektual, vin dikush shkaterron sistemin, intelektualet tjetersohen dhe zevendesohen me pseudointelektual ...

ODË PËR DASMAT !

Muhamet BOROVA Pushimet verore janë të stereotipizuara me fenomenin e dasmave.Ata nga njera anë mund te jene dinjitoze, të hapura,teknikisht te perkryera , kurse nga ana tjeter jane me një dekor te uniformuar, me nivelizim të njëjtë, amorfe, me ...