09/19/2018

Resul Bekteshi sot në Strugë promovon librin “Doracaku i Gjuhës Shqipe”

12575727_1028292977242836_1417193722_n

Sot në Strugë në hotel “Mirage” ,Resul Bekteshi një nga mësimdhënësit e njohur të Strugës,njëkohësishtë hartues tekstesh  mësimore nga fusha gjuhës,  dhe letërsisë shqipe ,do të promvojë librin “Doracaku i Gjuhës Shqipe”.Në këtë aktivitet, që do të zhvillohet  në ora 14.00 ,përveç autorit do të marrin pjesë njërëz të letrave dhe dashamirë të autorit nga Struga dhe më gjërë.Resul Bekteshi, për dekada të tëra ishte i angazhuar si mësimdhënës në arsimin fillor dhe atë të  mesëm në Strugë deri sa mbushi moshën e pensionit.Resul Bekteshi si bashkëautor dhe autor shfaqet në shumë tekste mësimore nga lënda e gjuhës dhe letërsisë shqipe.12575762_1028288703909930_1106447870_n

happy wheels game