08/19/2018

SHBA, Clinton kryeson ndaj Trump në prag të debatit televiziv

clintontrump-3

Në prag të debatit të tretë dhe të fundit presidenciale në Amerikë, Bloomberg publikon edhe sondazhin ku shpallin në avantazh me 9 pike kandidaten demokrate Hillary Klinton përballë rivalit të saj republikanit Donald Trump. Ish zonja e parë gëzon mbështetjen e 47 % të votuesve kundrejt 38 % që është edhe rivali i saj. Rreth 5 % e votuesve janë ende të pavendosur. Zgjedhjet për kreun e Shtepisë së Bardhë do të zhvillohen më 8 nëntor.

happy wheels game