07/17/2018

Shpërthim në RTK, policia blindon zonën (FOTO)

rtk2

Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur në RTK rreth orës 22, saktësisht tek transmetuesi i valëve.

Policia ka rrethuar objektin e televizionit dhe është duke ekzaminuar provat, për të konstatuar se me çfarë mjeti shpërthyes është sulmuar Radio Televizioni i Kosovës.

Në kohën e shpërthimit ka pasur gazetarë dhe staf tjetër në objektin e RTK, që janë tronditur nga shpërthemi i fuqishëm, por fatmirësisht nuk ka pasur viktima në njerëz dhe materiale.

Stafi i RTK është duke pritur versionin zyrtarë të Policisë për të dalë me version zyrtarë rreth këtij shpërthim.
rtkrtk
happy wheels game