07/17/2018

Sot eventi mbretëror, Princ Leka dhe Elia Zaharia do të vendosin kurorë

princi-leka-663x376

Sot, Princ Leka dhe Elia Zaharia do të vendosin kurorë në një dasmë që po organizohet në përmasat e një eventi mbretëror. Çifti do të celebrohet në orën 11.00 në pallatin Mbretëror, të njohur si Pallati i Brigadave, në praninë e të afërmëve, të ftuarëve dhe shumë figurave të njohura e të rëndësishme të familjeve mbretërore, ndër to edhe Mbretëresha Sofia e Spanjës. Celebrimi do të drejtohet nga Kryetari i Bashkisë Erion Veliaj, teksa çifti do të vijë në Sallën e Fronit nën tingujt e një marshi mbretëror të luajtur nga Banda e Bashkisë.

happy wheels game