08/19/2018

Sport

HomeSport

K.K “DRINI” i Strugës me shumë medalje në Tetovë

Këtë fundjavë (15.10.2016)në Tetovë, u zhvillua Turneu i -XV- Ndërkombëtar në Karate “TETOVA OPEN 2016” nën organizimin e K.K “FATI” nga Tetova. Në këtë turne morën pjesë rreth 500 sportistë nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Bosnja dhe klubet ...

K.K “DRINI” I SUKSESSHEM EDHE NE GJILAN

Vikendin që lamë pas (02.10.2016) në Gjilan të Kosovës u zhvillua Turneu i XI Ndërkombëtar në Karate “Katana Open 2016” nën organizim të K.K “Dardania”. Në këtë aktivitet morën pjesë 35 klube me rreth 400 sportistë nga Kosova, Maqedonia. Mali i ...