08/19/2018

Sport

HomeSportPage 29

BARCELONA DHE 2 MILION EURO SHTESË SANTOSIT PËR NEYMARIN

Pjesëmarrja e Neymarit mes tre finalistëve në garë për “Topin e Artë” i kushton Barcelonës rreth 2 milion euro. Katalanasit do t’ia paguajnë shumën klubit të Santosit. Për 57.1 milion euro, Neymar u bashkua me Barcelonën në 2013-ën, por në ...