06/23/2018

Struga e lënë pas dore, të gjitha investimet në Ohër (VIDEO)

269274_257782891019191_1720215630_n

Ndërtimi i një spitali të ri për ortopedi dhe traumatologji, ndërtimi i një marine në liqenin e Ohrit, plazhi i ri në Lubanishtë, pajisje të reja në spitalin e Ohrit janë vetëm disa nga projektet kapitale që kryeministri Nikolla Gruevski i promovuar këtë fundjavë në Ohër. Kohët e fundit u hodh edhe gurthemeli për ndërtimin e një pishine të mbyllur në Ohër, njofton Alsat M.

Ndërkohë pishina në Strugë është e shkatërruar, ndërsa spitali i Strugës ka nevojë për rindërtim. Në këtë qytet nuk është investuar thuajse asgjë nga pushteti qendror, reagojnë afaristët dhe banorët e Strugës.https://www.youtube.com/watch?v=7tNza7jVEcs

happy wheels game