07/17/2018

Tateshi thumbon Këshillin Opozitar!

tateshi_2_1

Oftamologu i njohur shqiptar, Bekim Tateshi në një postim në rrjetin e tij social në Facebook ka adresuar kritika të ashpra drejtë Këshillit Opozitar dhe Lëvizjes BESA.

Ai shkruan se tani më gjitha perdet ranë dhe se qytetarët e kanë shumë të qartë se Këshilli Opozitar është dirigjent i Lëvizjes BESA. Tateshi madje është kategorik ku thotë se Këshilli Opozitar i dha karton të verdh BESËS vetëm pse u takuan në “Alexandar Palace” me partitë e vogla opozitare, por Tateshi shkon aq larg ku shkruan se poqëse BESA përsërit të njejtin gabim me LR-PDSH-në atëher BESA do të merrë karton të kuq nga Këshilli Opozitar.

Oftamologu Tateshi me këtë thotë se Këshilli Opozitar nuk dëshiron bashkimin e opozitës shqiptare.

Më poshtë mund të lexoni postimin e plotë të oftamologut Tateshi

“Këshilli opozitar” ndëshkoi Lëvizjen Besa me karton të verdhë për shkak se formoi “Këshillin Alexandar Palace”, e nëse e përsërit këtë gabim me LR – PDSH-në do të ndëshkohet me karton të kuq dhe do largohet nga loja.

Dje ju thash se do dal e vërteta në shesh dhe se gënjeshtra i ka këmbët e shkurtra …

happy wheels game