08/19/2018

Te Allahut xh.sh jemi dhe tek Ai do të kthehemi!

14595639_1125651787469971_4490024514122386796_n

Ka ndërruar jetë njëri prej kolosëve të kësaj kohe dhe prej muhadithëve më të njohur, dijetari i mirënjohur me origjinë shqiptare, Shejh Shuajb Arnauti.
Me të vërtetë humbja e dijetarëve është humbje e madhe për mbarë myslimanët e në veçanti për ne shqiptarët ngase ishte me origjinë shqiptare dhe që për asnjë moment nuk e harronte vendlindjen dhe gjuhën e tij. Këtë më së miri e dëshmojnë vizitat e tij në trojet shqiptare dhe ndihma që ua ofronte studentëve shqiptarë që studionin në Jordani.
Lusim Allahun xh.sh që ta shpërblejë me xhenetin Firdevs ndërsa neve të na e kompensojë mungesën e tij… (Artan Musliu)

happy wheels game