09/19/2018

Të shtunën është ditë pune, punohet “Dita e Drurit”

trud-socijala

Të shtunën, nesër është ditë pune, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, njofton Portalb.

Ministria shton se punohet për ta zëvendësuar, 2 dhjetorin (të mërkurën) apo, gjegjësisht, ditën e cila ishte ditë jopune për shkak mbajtjes së “Ditës së drurit – mbille ardhmërinë tënde”.

happy wheels game