08/19/2018

VAZHDON NË FUND TË JANARIT DIALOGU KOSOVË-SERBI

1392647926brukseli zyrtar

Në Bruksel, vazhdon në fund të janarit dialogu Kosovë-Serbi në nivel kryeministrash. Takimi ishte planifikuar më herët, por sipas agjencisë serbe të lajmeve “Tanjug”, “shefi i qeverisë së Prishtinës, Isa Mustafa e kushtëzoi me liberalizimin e vizave”. Sa i përket çështjeve për t’u diskutuar, në fokus janë hekurudhat, hapësira ajrore, si dhe shpërbërja e strukturave paralele.

happy wheels game