07/17/2018

Vrasja në Strugë, padi për dy persona nga Veleshta

download

Dy familjarë nga fshati Veleshtë i Strugës, 45-vjeçari B.B dhe 30 vjeçari E.B, si dhe tre persona tani për tani të panjohur, nga policia e Strugës kanë marrë padi për dyshimin se kanë kryer vrasje, tentim për vrasje si dhe tregti me armë dhe materiale tjera shpërthyese.

Në denoncimin është shënuar se ata me armë zjarri kanë vrarë 23-vjeçarin F.I nga fshari Belicë e Poshtme të Strugës. Shenja.tv

happy wheels game