08/19/2018

Ziadin Sela, në takim në ambasadëm amerikane në Shkup

Sela-1

Kryetari i LR-PDSH dhe Ziadin Sela, ka pasur gjatë ditës së djeshme takim zyrtar me   shefin e zyres politike në Ambasadën e Amerikës në Shkup, z. David Stephenson.

Gjatë këtij takimi është biseduar për tema të rëndësishme të aktualitetit politik me theks për rrugën politike që po mbart Lëvizja për Reforma – PDSH.

Ky takim është iniciuar nga kryetari Ziadin Sela me qëllim të njoftimit të ambasadës Amerikane me punët e deritashmë si dhe proceset e ardhëshme politike që do të ndërmrren nga kjo Lëvizje.

happy wheels game