09/30/2016

Bota

SHBA – Obama: Kongresi gaboi me ligjin për 11 shtatorin

  • September 29, 2016

  • 0

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, tha se Kongresi ka bërë “gabim” me prishjen e vetos së tij mbi ligjin që lejon veprime ...

Ndryshe

Pse aeroplanat e udhëtarëve kanë kryesisht ngjyrë të bardhë?

  • September 29, 2016

  • 0

Sigurisht ndonjëherë këni udhëtuar me aeroplan të kompanive të ndryshme si p.sh.  “Easy Jet”, “Ryanair”, “Swissair”, “Lufthanza”, etj, dhe e keni vërejtur ...